(Storhamar - Kongsvinger 8-2)

Det ble etter hvert en komfortabel seier for de gule og blå. Kongsvinger yppet seg i innledningen, men sprakk da Storhamar giret om i starten av midtperioden.

Jacob Berglund leverte en god kamp for Dragons. Svensken produserte to scoringer og en målgivende pasning mot hardkjempende Kongsvinger.

- Jeg synes egentlig vi spiller en god kamp i kveld. Vi ligger under tidlig i andre periode, men det er ingen som får panikk av den grunn. Vi er et såpass mye bedre lag enn dem, så vi visste at vi kom til å få muligheter, sier Berglund

Berglund startet kampen i rekke med Martin Gran. Gran har ikke spilt på syv uker, men kom tilbake med scoring.

- Gran er en utrolig god hockeyspiller. Han har fart, teknikk og et fryktelig godt skudd. Jeg skulle ønske jeg hadde farten hans, avslutter Berglund med et smil om munnen.

Kalddusj 

Det sto 1-1 etter de første tjue minuttene i Hamar Ol-Amfi.

Storhamar åpnet kampen klart best og produserte flere store sjanser, men en våken Jesper Ekeberg i Kongsvinger-målet holdt pucken unna nettmaskene.

I stedet var det tabelljumbo Kongsvinger som skulle få den første scoringen. Ingen Storhamar-spillere markerte Jonas Moen foran mål, og Oslo-gutten kunne enkelt sette inn Kongsvingers første scoring fra om lag tre meter. 

Storhamar fortsatte å dominere, men Ekeberg virket nesten umulig å score på. 

Med 21 sekunder igjen å spille kom scoringen for hjemmelaget. Mads Hansen vant en dropp i offensiv sone til Skadsdammen. Han tok ett skritt inn i banen før han sendte et lurt skudd forbi flere Storhamar-spillere og i mål. 

ketchupeffekt

Kongsvinger scoret først i den andre perioden også. Poengkonge Victor Zetterberg fikk stå umarkert foran Jørgensen og sette pucken opp i krysset.

Så var det Storhamar for alle penga. Jacob Berglund og Christian Larrivée snudde kampen på hodet i løpet av 44 sekunder. 

Adrian Saxrud Danielsen ordnet 4-2-målet da han og Larrivée kombinerte flott i en to-mot-en-situasjon. 

På tampen av perioden fikk endelig comeback-gutten Martin Gran sette inne Storhamars femte scoring. Gran fikk pucken på siden, tok to skritt inn og dundret pucken opp i lengste kryss. 

Storhamar skjøt hele 28 skudd i løpet av andre periode. 

fortsatte scoringsfesten

Det tok kun 36 sekunder før Jacob Berglund la på til 6-2 etter å ha rappet pucken fra Linus Rollinder ute ved vantet.

Luke Moffatt la på til 7-2 da han luktet på en retur fra Christian Larrivée.

Så i kampens siste minutt fikk endelig Hesbråten scoringen han hadde kjempet for. Jacob Berglund la en flott pasning inn foran mål, og Kongsvinger-gutten fikk en enkel jobb med å sette inn pucken fra kloss hold. 

lillehammer hjalp storhamar

Lillehammer fortsatte den gode formen med å slå sølvkandidat Frisk Asker 3-2 i Askerhallen. Lørenskog slet seg til en 2-1-seier hjemme mot Stjernen etter å ha ligget under, mens Sparta slo Manglerud 5-3 på hjemmebane.


Storhamar stilte følgende lag: 

Målvakt: Daniel Jørgesen (Kaj Erik Nordtømme)

1. rekke: Erik de la Rose, Patrik Bäärnhielm - Joakim Jensen, Christian Larrivée, Eirik Skadsdammen

2. rekke: Magnus Eikrem Haugen, Jimmy Andersson - Martin Gran, Jacob Berglund, Lars Erik Hesbråten

3. rekke: Adrian Saxrud Danielsen, Lars Løkken Østli - Pål Johnsen, Mads Hansen, Luke Moffatt

4. rekke: Simen Løvhaug Hansen - Ole Petter Øvergaard, Anders Gulliksen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.