• GLAD: Aleksander Smirnov har fått åtte nye spillere i sommer. Da går smilet nesten rundt på russeren.

Storhamar har som målsetting å bli en stabil topp-4-klubb. Det har ikke Eirik Skadsdammen.

I fjor kom Storhamar bak Stavanger i både serie- og sluttspill. Nå er det en revansjelysten Skadsdammen som gjør seg klar til sesong.

– Vi var veldig nære i fjor, men klarte det dessverre ikke. Vi skal ta bøtta i år, sier Skadsdammen.

– Er det for lavt å sikte mot en topp-4-plassering?

– Nja, jeg vet ikke. Jeg går i hvert fall alltid for å vinne, sier Skadsdammen, og legger til:

- Jeg driver ikke med idrett for ikke å vinne, sånn har jeg alltid vært, sier Storhamars nummer åtte.

Men selv om Storhamar har et godt lag på papiret, vil ikke Skadsdammen være med på at det blir noen enkel ferd mot finalespill.

- Alle snakker om at vi har fått et superlag nå, men det hjelper ikke å ha bra lag dersom innsatsen ikke ligger i bånn. Ingenting kommer gratis, og det er heller ikke bare vi som har bra lag. Stavanger, Lørenskog og Sparta er alle gode lag, sier Skadsdammen.

hotham-skryt

Mandag kom nyervervelsen, Scott Hotham, til Hamar, og Skadsdammen er positiv til backen.

- Jeg husker han ikke så godt fra tiden på Lillehammer, men jeg ser jo at han har gode tall. Han virker som en god toveisback, og det trenger vi, sier Skadsdammen.

Trener Aleksander Smirnov forteller at han gleder seg til å se kanadieren i aksjon.

- Han er en fysisk back med bra størrelse. Han har også et hardt skudd, gode pasninger og er bra til å lese spillet. Han kommer til å en veldig bra back for oss, sier Smirnov.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.