HAMAR: Skadsdammen, som avgjorde den siste finalen mot Frisk-Asker, har skrevet under på en såkalt to pluss ettårskontrakt.

- Jeg var i tenkeboksen, men valgte Storhamar etter en helhetsvurdering. Jeg trives veldig bra her, har en bra jobb, og føler at jeg kan utvikle meg videre som hockeyspiller. Det sportslige tilbudet veide tyngst.
Han forteller at det var flere klubber fra Allsvenskan (nivå to) på banen.
- Det var Mora jeg pratet mest med, men det var flere klubber som viste interesse.
Han liker den nye ungdomsprofilen Storhamar har valgt.
- Det er spennende, og den rette vegen å gå, føler jeg. Det blir et større ansvar på de rutinerte i forhold til å trekke med seg de yngre spillerne.
Han tror det å sette en unggutt sammen med rutinerte spillere, kan være veldig bra.
- Jeg lærte utrolig mye av å spille sammen med Ole Eskild Dahlstrøm og Tom Erik Olsen. Storhamar må gjøre mer av det. Det er ikke særlig utviklende å få noen få bytt i hver kamp. Med en ungdomsprofil går det heller ikke at unggutta spiller sammen i ei 4. rekke.
- Hva er det viktigste for unge gutter som vil opp og fram?
- De må være villige til å legge ned den jobben som kreves. I tillegg må de ha gode holdninger, og holdningsarbeidet bør starte veldig tidlig. Der er Ole Eskild Dahlstrøm viktig. Han gjør en veldig bra jobb. Sparta er et eksempel på at det går an å få opp gode, egne gutter. De må få tid til å utvikle seg, sier Skadsdammen.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00