Storhamar-trener, Aleksander "Sasja" Smirnov var brukbart fornøyd med det han fikk se av sine egne i 5-2-tapet mot Oskarshamn.

- Det var en god match mot et bra lag, sier Smirnov.

Men Dragene fikk kjørt seg til tider, men viste også gode tendenser som lover godt for sesongstarten i høst.

- Det var en del fine kombinasjoner kampen igjennom. Selv om det glipper litt i slutten av 2. periode var dette en bra kamp, oppsummerer "Sjasja".

Tredje periode:

Storhamar hevet seg etter å ha slitt mot slutten av 2. periode. Med elleve minutter igjen på klokka fikk Lars Erik Hesbråten æren av å sette Storhamars andre for dagen, etter fint forarbeid av rekkekameratene Linus Johansson og Daniel Despotovic.

Men mot slutten av perioden ble sluttresultatet fastsatt etter at Jimmy Andersson pådro seg en fem-minutter, da Morten Poulsen satte inn kampens siste mål sju og et halvt minutt før slutt.

Andre periode:

Storhamar ble kjørt hardt av et Oskarshamn-lag som ser ut til å ha kommet en del lengre i sin sesongoppkjøring. Storhamar slet med tempoet til gjestene, og kommer ofte bakpå i nøkkelsituasjoner.

Oskarshamn trykket lenge og massivt, men Engelange virker lenge trygg og god for vertene. Men etter 35.46 måtte han se den tredje pucken bak seg. David Rodman fikk gå rundt mål og sette inn sin andre scoringer, og det er mulig Engelange burde reddet det målet. 

Oskarshmans fjerde scoring kom etter et flott angrep. Lukas Erikson spilte til Camillo Miettinen, som enkelt spilte fri Greg Squires på bakre stolpe, og tomålsledelsen var blitt til tre.

Første periode:

Storhamar kom tidlig under mot et heltent Oskarshamn. Allerede etter 3.54 sendte Marc Zanetti gjestene i føringen etter flott forarbeid fra David Rodman og Greg Squires. 

Men Storhamar utlignet lynraskt. Kun trettini sekunder senere var vi like langt. Joakim Jensen scoret fra midt i slottet foran Oskarshmans mål. Målgivende kom fra Jimmy Andersson og Pål Johnsen.

Etter dette skjedde det ikke all verden, men på tiden 14.25 måtte Lars Østli sette seg etter å ha holdt en Oskarshamn-spiller i rundvantet for lenge, og dette skulle snart vise seg å koste dyrt. I overtallspillet var Oskarshman effektive og utnyttet den ene sjansen de fikk, da Lukas Eriksen fikk stå helt alene foran Storhamar-målet og føre gjestene i ledelsen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.