• GOAL: Her setter Reichenberg pucken i mål.
    FOTO: Fredrik Hubred Hagen

Storhamar vant 2-1 i den siste treningskampen før alvoret starter. Torsdag kommer nemlig Sparta Praha på besøk til Hamar OL-Amfi.

- Vi blir straffet knallhardt hvis vi spiller på samme måte mot Sparta Praha. Vi ga Lørenskog mange kontringsmuligheter, men de tok ikke var på dem, sier Smirnov, og legger til:

- Det er fortsatt en del å rette på, men vi skal bruke uka godt, sier han.

kjedelig åpningsperiode

Storhamar åpnet best, men slapp Lørenskog inn i kampen midtveis. Andreas Øksnes hadde perioden største mulighet da han fikk stå umarkert og skyte fra slottet i overtall. Dessverre for backen gikk pucken like til siden for Joachims Svendsens mål.

På tampen av perioden kom Lørenskog til flere muligheter, men Robert Hestmann ryddet mesterlig opp i avslutningene.

reichenberg-scoring

Midtperioden ble en kjedelig affære. Lørenskog sto for de fleste sjansene, men det var Storhamar som scoret. Hamphus Gustafsson la en tilsynelatende enkel puck ned, og etter en heldig sprett fikk Alexander Reichenberg pucken på bakre stolpe. Han gjorde ingen feil, og Storhamar tok dermed ledelsen.

Storhamar skjøt kun seks ganger i løpet av perioden.

god hestmann

Den tredje perioden var langt mer severdig enn de to første. Lørenskog skapte mange sjanser, men Robert Hestmann sto godt i buret.

Etter 52 minutter doblet Mangus Lindahl ledelsen dra han fintet Joachim Svendsen og vippet pucken elegant over Lørenskog-målvakten.

Lørenskog reduserte da det gjenstod i underkant av to minutter igjen, men var aldri i nærheten av å utligne.

- Robert redder oss når vi gjør dumme valg i midstonen. Han sto veldig bra, og jeg er fornøyd med det jeg har sett av keeperne mine, sier Smirnov.

Storhamars lag:

Målvakt: Robert Hestmann (Oskar Östlund).

1. rekke: Scott Hotham, Patrik Bäärnhielm - Joakim Jensen, Christian Larrivée, Eirik Skadsdammen.

2. rekke: Andreas Øksnes, Erik de la Rose - Alexander Reichenberg, Jacob Berglund, Hamphus Gustafsson.

3. rekke: Christian Bull, Jørgen Langdalen - Magnus Lindahl, Mikael Zettergren, Martin Gran.

4. rekke: Jimmy Andersson, Magnus Eikrem Haugen - Martin Rønnild, Martin Blakseth Huse, Lars Erik Hesbråten.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.