Storhamar sjokkerte hockey-Norge da de vant 3-2 mot seriemesteren mandag kveld. I kveld kommer Stavanger Oilers til CC Amfi. 

Hockeyfeberen stiger i Hamar, og allerede drømmer noen om finale, og da helst mot Vålerenga. Men først må Storhamar vinne tre av de neste kampene mot "oljesjeikene". Mætt fjøs og stor stemning blir det sikkert onsdag kveld.

Vårt hockeyteam følger alt som skjer med Storhamar. Vi gir deg siste nytt før kampstart, vi holder deg oppdatert underveis, du kan chatte med Bendik Eriksen under kampen, og etterpå gir vi deg raske kommentarer fra spillere og trenere.

Klokka 21.45 onsdag kveld kan du se Rinkside. Rune Steen Hansen samler eksperter og gjester i studio, og disse vil komme med sine analyser og kommentarer.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.