Stavanger har match-puck. Vinner de torsdagens kamp mot Storhamar er fjorårets serie- og sluttspillvinner i finalen igjen. Storhamar på sin side må vinne torsdag kveld, og bortekampen mot Stavanger lørdag for å komme til finalen.

Storhamar gir seg aldri, men klarer de dette?

Vår hockeyteam med Bendik Eriksen og Mikkel Torpen Hokstad følger hvert slag på pucken før og under kampen. De gir deg siste nytt, og de kommer med intervjuer og reaksjoner rett etter kampen.

Vårt hockeymagasin Rinkside går på lufta ca. klokka 21.45. Rune Steen Hansen er naturligvis på plass i studio med sine ekspertkommentatorer og gjester. Han gir deg høydepunktene fra kampen, reaksjoner og kommentarer om det som har skjedd i kampen.  

 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.