IK Pantern tok ledelsen etter 3:31 i første periode. Målscorer Filip Windlert. Etter 8:26 økte svenskene ledelsen, etter fint spill fra IK Pantern. Til pause var stillingen 0-2. Skuddstatistikken i den første perioden var 14-8 i favør IK Pantern.

Tidlig i den andre perioden reduserte Storhamar etter fint spill. Joey Tenute fant Joakim Jensen etter 21:26, og han satt pucken sikkert i nettet. Storhamar var tilbake i kampen. Storhamar stoppet ikke der i den andre perioden. Joey Tenute satte pucken nydelig i krysset etter 29:34. Det sto da 2-2 på Lillehammer. Etter 32:37 var Mikael Zettergren frempå, også dette målet i krysset. Storhamar hadde snudd kampen og ledet 3-2 til andre pause. I den andre perioden var skuddstatistikken 11-7 til IK Pantern.

I den tredje startet IK Pantern i høyt tempo, og utlignet først til 3-3 etter 44:37, før de gikk opp i ledelsen 4-3 etter 44:11. En dårlig periode for Storhamar. Like før slutt legger IK Pantern på til 5-3. De får både en og to sjanser, og da ligger den femte i kassa i Kristins Hall. Når det står igjen 1:10 på klokka, reduserer Storhamar, og det står 5-4. Joakim Jensen etter en retur. Men der endte opphenting for Storhamar, som tapte 5-4 på Lillehammer.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.