Storhamar har jobbet lenge med å hente den siste backen, og de endte altså på 30-åringen Scott Hotham fra Barrie i Canada.

Hotham har spilt i AHL for Rochester Americans. I 2010-11-sesongen spilte han for Lillehammer og produserte hele 43 målpoeng på 45 kamper. Nå kommer han fra spill i Italia for Asiago (35 målpoeng på 37 kamper). Før det spilte han en sesong for Olimpija Ljubljana og to sesonger for Villacher i den østerrikske ligaen.

- Spennende spiller

- Det er en spillende back som har produsert mange målpoeng i klubbene han har spilt for. I Lillehammer var han veldig god. Nå er stallen komplett, og jeg er veldig godt fornøyd med laget, sier lederen i eliteutvalget, Sjur Rakstad-Larsen.

Tidligere har Storhamar hentet backen Christian Bull (Lillehammer) og målvakten Oskar Östlund (Bregenzerwald), i tillegg til løperne Martin Rønnild (Brynäs), Martin Blakseth Huse (Stavanger), Alexander Reichenberg (Lillehammer), Hampus Gustafsson (Grenoble) og Mikael Zettergren.

Hotham blir folkespiller

Scott Hotham blir årets folkespiller.

- Laget er fullt nå. Hotham blir årets folkespiller. Vi har penger igjen fra folkespillerkampen i fjor, i tillegg til at vi allerede har solgt 40 kontrakter til årets folkespillerkamp mot Vålerenga 22. november. Penger som blir til overs fra årets folkespillerkamp skal være backup ved eventuelle skader eller skal brukes til å bygge laget neste år, sier Sigve Ødegård i investorgruppa Powerplay Club. 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00