OSLO: - Jeg synes det gikk greit, men det var kjedelig å tape for Storhamar, innrømmer 26-åringen som fikk ros av trener Espen «Shampo» Knutsen etter kampen.
Thoresen fikk en varm velkomst av hjemmefansen, som ropte navnet hans før han rakk å komme på isen til sitt første bytte i Vålerengas tredjerekke. I tredje periode scoret han sitt første mål for sesongen da lagkamerat Cato Cocozza gikk rundt kassa og sendte pucken inn på bakre stolpe der Thoresen ventet.
- Det var litt artig at vi hadde snakket om det på forhånd, hvis en av oss fikk sjansen skulle vi slå pasningen på bakre. Storhamar var imidlertid for gode i overtall i dag. Vi har trykk og press og var best i fem mot fem, men klarer ikke å utnytte sjansene. Jeg så ikke denne kampen fra tribunen, slik som den første mellom lagene i Hamar, men jeg tror det så ganske likt ut i dag.
Etter oppgjøret tok han med kompis Jimmy Andersson ut til middag i Oslo, og kanskje måtte han betale siden Storhamar vant?
Svensken som har gått på skole med Thoresen i Karlstad og spilt sammen med ham i Färjestad, havnet i Storhamar etter at Steffen tipset om at klubben hadde tryout i fjor sommer. Andersson spilte en ny god kamp for de gule og blå, og var ved flere situasjoner viktig i egen sone da Vålerenga presset på.
- Jeg tror jeg har løftet mitt eget spill litt etter å ha fått mye tillit og dermed selvtillit, sier Andersson.
Han spilte sammen med debutant Anders Braavold, og fikk skryt av unggutten (se egen sak).
- Jeg er nok ikke en perfekt makker alltid. Jeg er litt for offensiv, og lot ham få mye defensivt ansvar, ler Andersson, som også fikk en målgivende pasning på Pål Johnsens 5-3-scoring i åpent mål.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00