HAMAR: Åtte mål hjemme mot Frisk/Asker sørget for at dragene står med 58 fulltreffere så langt denne sesongen. Bare Lørenskog har scoret mer med sine 65.

Kveldens motstander Stavanger scorer nest færrest i eliteserien. Kun Frisk/Asker har scoret færre.
- Det offensive spillet sitter. Nå har vi fullt fokus på det defensive, sier trener Rune Gulliksen, som er fullstendig klar over at Stavanger er flere hakk hvassere enn unggutta fra Asker.
- Stavanger kan ikke sammenlignes med Asker. De vil utfordre oss på en helt annen måte både offensivt og defensivt, sier Gullik.
Petter Thoresen & co. overbeviste søndag hjemme mot Lørenskog med en 6-3-seier.
Storhamar noterte seg for to mål i både over- og undertall mot Frisk/Asker. Spesielt det førstnevnte var Gulliksen godt fornøyd med.
- At vi lykkes i powerplay er veldig gledelig. Det er viktig at vi har flere som kan avgjøre kamper, forteller Gulliksen.
Daniel Wälitalo får igjen sjansen i mål mot Stavanger i dag. Svensken starter dermed sin tredje kamp på rad.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.