– Det er første gang jeg slår Storhamar som motstander. Det var deilig. Det var deilig på 3 og 4-0, men på 6-1 var det litt flaut. Så kom de tilbake i kampen og det ble en neglebitende tredje periode, forteller Salsten.

Han trodde på forhånd at de ville få mye tøffere motstand enn hva de fikk under tirsdagens 6-4-seier i CC Amfi.

– Jeg er egentlig litt overrasket over hvor svake de var. Det er synd å si det. Det var litt behagelig å møte dem utpå der, føler jeg. Jeg vet ikke åssen det har vært tidligere, men det var ikke så mye tøft spill fra deres side, sier han.

Han forteller at Stavanger-spillerne satt overrasket i garderoben etter kampen.

– Ja, det er det vi føler og sier inne i garderoben, at vi er overlegne i duellene, forklarer Salsten, som også mener det er mye potensial i Storhamar-laget, og han regner med de blir mye bedre.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.