HAMAR: Christian Larrivee satte fyr på festen med et fantastisk håndleddsskudd i åpningsminuttene, for 1-0-scoringen var bare begynnelsen på en stor kveld for dragene.
 
Storhamar-målvakt Tommy Johansen hadde virkelig dagen. Han vartet opp med den ene redningen bedre enn den andre, og Vålerenga-spillerne ble bare frustrerte av å skyte på han.
 
Andre Bjørge Paulsen la på til 2-0 etter drøye 15 minutter da han kom seg fri bak Vålerenga-målet og sendt pucken inn foran mål. Der traff den ei VIF-skøyte og spratt ertende inn i mål.
 
Vålerenga vant skuddstatistikken klart i de to første periodene, men Storhamar økte til 3-0 gjennom Larrivee igjen da han knallet til fra blålinja borte ved vantet.
 
Storhamar dro på seg mange utvisninger gjennom hele kampen, men Tommy Johansen reddet det som kom. Først da Storhamar slurvet helt mot slutten av tredje periode med en mann mer på isen, måtte han gi tapt da Anders Hilt Jørgensen kom alene.
 
Uansett sto sisteskansen en kanonkamp.
 
- Det var veldig moro å slå Vålerenga. Det var litt irriterende at jeg slapp inn en puck mot slutten, men det er glemt nå, sier dragenes store helt Tommy Johansen.
 
 
 
 
 
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.