HAMAR: I utgangspunktet var ikke Eirik Skadsdammen med blant VM-kandidatene, som møttes til samling i Oslo i går. Ruben Smith, Lars Løkken Østli og Kristian Forsberg var lenge Storhamars representanter. I dag kommer altså en drage til.
- Positivt
- Jeg har fått signaler på at han har vært så bra, at jeg tar ham inn på ukas samling i Oslo, sier Roy Johansen, som informerte Aleksander Smirnov og Eirik Skadsdammen i går ettermiddag.

Lunderseters store sønn, som var med på å rykke opp fra B-gruppa for to år siden, satte pris på å få høre fra Roy Johansen:
- Det var noe jeg ikke hadde regnet med, men det er positivt at jeg får sjansen. Jeg har ikke vært på is siden fredag, men mister ikke formen på et par dager. Det skal gå greit sier Skadsdammen, som scoret to mål og la et pass i løpet av tre landskamper mot Danmark i romjula. Siden den gang har han ikke hørt noe fra Roy Johansen.
Ikke før i går.

Mot Frankrike
Samlingen i Oslo avsluttes med laguttak til treningskampene mot Frankrike i Halden 12. og 13. april.

18. og 19. april møter Norge Sveits i Kreuzlingen og Langenthal. 26. april drar den endelige VM-troppen til precamp i Port Hawkesbury. Siste treningskamp foran mesterskapet, blir mot Slovenia i Canada 29. april. Første VM-match finner sted i Halifax 3. mai. Motstander er Slovakia.

13 løpere til VM
Roy Johansen vil antakelig ha med tre keepere, sju backer og 13 løpere til VM.

Sikre løpere som Mads Hansen, Anders Bastiansen, Tore Vikingstad og Mats Trygg er snart på veg inn i troppen. Marius Holtet spiller sin siste kamp i AHL 13. april. Patrick Thoresen skal spille play off i Canada og er kanskje klar i slutten av april.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.