LØRENSKOG: Lørenskog Ishockeyklubb får skryt fra landslagssjef Roy Johansen for sin satsing på norske keepere.

Mot Sparta i helgen sto LIKs 22 år gamle målvakt Lars Haugen en meget god kamp.
- Hockey-Norge trenger keepere. Det får vi ikke hvis vi ikke satser på dem og lar dem spille. Lars Haugen er utvilsomt Norges største keepertalent, sier Lørenskog-trener Atle Olsen til VG.
Det liker Roy Johansen å høre.
- Det gleder meg å se en trener som tør satse på norske keepere. Ekstra morsomst er det når man ser at det gir resultater, sier Johansen om LIKs satsing på Lars Haugen. (©NTB)
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.