(Rosenborg 2 - Brumunddal 0-1)

Rosenborg 2 slo Hønefoss 3-2 på bortebane i forrige runde, mens Brumunddal tapte 0-4 for Elverum.

I midtuka gikk Kevin Knappens gutter på et stygt 1-6-tap hjemme for Ull/Kisa i cupen.

Men i dag klarte endelig Brumunddal å sette forsvaret, være aggressive på midtbanen og kontre helhjertet. Det ga tre kjærkomne poeng til bortelaget.

Christoffer Heier Solbakken, som ikke har scoret i 2. divisjon siden 2012, var mannen som sendte Dala til himmelen.

Han kom slepende inn i boksen, og da Pavel Londak måtte gi retur på et skudd fra Vegard Ruud, var Heier Solbakken iskald.

Rosenborg presset på for utligning, men Dala holdt tett bakover.

- Vi spiller veldig bra defensivt. Vi jobber kollektivt bra, og det er jeg fornøyd med. I dag vant vi på at alle dro i samme retning, sier Kevin Knappen etter seieren.

Les også
SPORT HATV: Hør Brumunddals ville seierssang!
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.