Stavanger vant 2-1, men Martin Rønnild vant sin interne fight med den canadiske backen Nick Bruneteau.

I Rinkside viser vi TV2-bildene fra slåsskampen helt mot slutten av første periode mens Martin Rønnild selv kommenterer brytekampen og slagvekslingen.

- Det er moro å være ute i dritten der, sier han til Rinkside.

Men få også med deg hva han tenkte da det hele brøt ut og hvorfor han følte han måtte slåss med den robuste backen.

I Rinkside får Rønnild uansett skryt av våre eksperter for at han stilte opp for laget. Hør hva de mener om denne typen slåssing.

Få ellers med deg alle høydepunktene fra kampen og intervjuer med Jacob Berglund og Aleksander Smirnov.

Storhamar-treneren forklarer hva han tenker om skadesituasjonen i laget og at Stavanger nå er seks poeng foran Storhamar i tillegg til hva han tenker om matchen mot laget til Petter Thoresen.

I tillegg forklarer både Tor Nilsen og Svein Harald Arnesen hvorfor Storhamar tapte denne kampen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.