• RINKSIDE: Slik ser det ut i HATVs nye Rinkside-studio i Hamar OL-Amfi.

Det blir fullsatt hall og folkefest igjen når Storhamar innbyr til hjemmekamp i Hamar OL-Amfi i kveld. Og Rinkside sender direkte.

Fra vårt studio i OL-Amfi’n sender vi direkte i sju minutter før kampen fra klokka 18.45. Da går programleder Rune Steen Hansen og Rinkside-ekspert Tor Nilsen live, og du får betraktningene rundt begge lagenes oppstillinger. Kampstart er for øvrig 19.00. Så er du i hallen og vil ha med deg dette, ta bare med deg øreproppene til mobilen.

Etter kampen starter den direktesendte hovedsendingen klokka 21.30. Der får du høydepunktene fra kampen, samt intervjuer med de aktuelle hovedpersonene.

Tor Nilsen og Svein Harald Arnesen er også med i studio da og kommer med sine analyser.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.