HAMAR: Eksterne krefter har jobbet hardt for å finansiere en eventuell retur.
Og nå er de nesten i mål.
Det fikk daglig leder i Dragons, Carl Oscar Bøe Andersen, beskjed om i går ettermiddag.


- Trivdes bra sist


Johan Ramstedt trener med Clemensnäs, som holder til på nivå tre i Sverige.
- Jeg trener hardt, men har ikke spilt kamper her. Jeg er positiv til å komme tilbake til Storhamar. De har et bra lag, og jeg trivdes veldig godt sist jeg var der. Vi får se hva som skjer videre, sier 32-åringen, og fortsetter:
- Jeg har fått tilbud fra Italia og en allsvensk klubb, men har takket nei, sier Johan Ramstedt.


Lager et tilbud


Carl Oscar Bøe Andersen skal nå snekre sammen et tilbud til svensken.
- Vi prøver å skreddersy et tilbud til Ramstedt, og så blir det opp til ham om han aksepterer det. Jeg regner med at vi har et tilbud klart i løpet av et par dager, sier Bøe Andersen, og fortsetter:
- Vi håper han er i form, og så må han spille seg inn på laget, hvis dette går i orden. Dette er uansett et positivt tiltak, og vi er avhengig av engasjement, sier Coba.


- Dette er positivt


Dragons-kaptein Pål Johnsen kommenterer siste nytt i Ramstedt-saken slik:
- Han er en bra spiller og en fin fyr, så dette er positivt. Han kjenner klubben fra før, og det er en klar fordel. Så får vi hvordan formen hans er. Ungguttene i klubben har ikke gjort seg bort denne sesongen. Uansett er det bra med større konkurranse i laget, sier Pål Johnsen, som spilte sammen med Ramstedt i Skellefteå.
Avsluttet sterkt
Johan Ramstedt avsluttet forrige sesong sterkt - som senter. I løpet av 48 seriekamper produserte han 12 mål og 35 målgivende pasninger.
I sluttspillet stoppet han på sju målgivende pasninger på ti kamper.
Han spilte mest med Andreas Gröndahl og Lars Erik Hesbråten.


Kjempetalent


32-åringen var betegnet som et av de største talentene i svensk hockey. Han spilte junior-EM for Sverige i 1995. Da var han ett år yngre enn lagkameratene, og han debuterte på A-laget i Skellefteå som 16-åring.
Johan Ramstedt spilte i Skellefteå i 12 år, og var som nevnt i rekke med Pål Johnsen da Dragons-kapteinen var i den svenske klubben.
Ramstedt har også spilt for Björklöven
Romania og Italia
Han kom til Dragons i fjor fra den rumenske klubben Sport Club, hvor han produserte 76 målpoeng på 37 kamper.
Han har også spilt i den italienske klubben Brunico.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.