Den svenske backen ga seg i Storhamar etter forrige sesong, en sesong som for hans del ble preget av mye utenomsportslig rot rundt skifte av statsborgerskap, og som sendte ham på tribunen store deler av sesongen.

I høst undertegnet han en korttidskontrakt med Frisk Asker, og Andersson har gjort sakene sine meget bra så langt.

I tirsdagens Rinkside-sending på HATV, erkjente Pål-Jan Stokke, medlem i sportsutvalget i Storhamar, at det kan være aktuelt å hente inn forsterkninger på backsiden, dersom trenerapparatet føler det er nødvendig.

Åpen for tilbud

To naturlige navn som da dukker opp, er Andersson og Christian Bull.

– Jeg har ikke tenkt så mye på muligheten for å spille for Storhamar igjen. Akkurat nå er mitt fokus å prestere for Frisk. Men ringer de, så er det interessant å høre hva de har å si, forteller Andersson.

På spørsmål om det ville vært aktuelt med en retur, selv om han ville fått klare instruksjoner på at han kun ville ha vært et 8. valg blant utlendingene, svarer han:– Jeg ville nok helst ønsket å konkurrere om en plass på like vilkår som de øvrige. Jeg får nesten bare høre hva de eventuelt sier først. Det er vanskelig å si ja eller nei uten å vite noe mer. Men da må det være en ordning på det fra starten av, med klare rammer og betingelser. Det må ikke bli sånn at folk maser på at Jimmy skal spille igjen, og «ut med den eller den spilleren», dersom laget spiller dårlig. Det vil jeg ikke skal skje igjen.– Er du åpen for å snakke med Storhamar igjen?

– Ja, kommer de med noe, så er det kult å høre hva de har å si, sier Andersson, som også skal være ønsket videre i Frisk Asker.

Fredag skal han i et møte med klubbledelsen i Asker for å evaluere hvordan det har gått så langt, og hvordan de tar veien videre og om begge parter ønsker å forlenge samarbeidet.

Uaktuelt med retur nå

Heller ikke Bull har tenkt mye på mulighetene for en retur til Hamar.

Landslagsbacken har slitt med spilletid i Björklöven etter overgangen dit i sommer, og han erkjenner at han trenger istid dersom han fortsatt skal få muligheten på landslaget.

– Selvfølgelig vil man ha mer istid, og jeg hadde håpet på mer, men det har ikke blitt sånn. Jeg må bare jobbe hardt og vise at jeg fortjener mer istid, sier Bull.

Backen forteller at han har sett alle Storhamar-kampene så langt denne sesongen, og han har fått med seg at laget tidvis har slitt defensivt i sine kamper.

Han forteller imidlertid at han ikke har tenkt på mulighetene for et utlån til Storhamar for å få mer istid og spilletid.

– Nei, jeg har egentlig fullt fokus på Björklöven og hvordan jeg skal få mer spilletid her. Jeg har ikke tenkt så mye på det, sier han.

– Hvordan hadde du stilt deg til en eventuell retur?

– Jeg tror det er tidlig enda. Det er det. Det er liksom ikke sånn at jeg er helt fryst ut her, sier han.

– Er det aktuelt med en retur?

– Nei, ikke med det første. Det er det ikke, fortsetter han.

Bull forteller at han ikke har hørt noe fra Storhamar, per nå.

Sportssjef Sjur Rakstad Larsen har ikke besvart HA-sportens henvendelser i saken.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.