HAMAR: Storhamar Dragons har etter planen is i Hamar OL-amfi og Storhamar Ishall til om lag 9. april.
Dermed har de litt tid igjen ettersom sesongen ble avsluttet brått med kvartfinaletap.
Carl Oscar Bøe Andersen og den sportslige ledelsen har fått bedre tid til å planlegge tryouten som i fjor ble holdt midt i sluttspillet og semifinaleserien mot Vålerenga.

Gode resultater

- Vi fikk mye ut av dette opplegget i fjor, med både Blake Cosgrove og Jimmy Andersson til A-laget. Men vi ble tatt litt på senga av den store interessen, forklarer Dragons' daglige leder.
Mange klubber har planlagt et lignende arrangement denne våren, og har invitert spillere til å vise seg fram i løpet av en dag eller to.
- For oss er det en veldig god måte å se spillere på. Vi er ikke i en posisjon der vi kan ha egne folk som reiser rundt og ser på spillere. En tryout sammen med god kontakt med agenter vi har gode erfaringer med er en viktig del av å få på plass neste års spillerstall.

Håper på Livf

Dragons starter opp igjen med 1. divisjonslag kommende sesong, og vil også invitere aktuelle spillere til tryout for dette laget. Carl Oscar Bøe Andersen håper å få på plass en avtale med Mattias Livf som hovedtrener for dette laget.
- Vi har fått positive tilbakemelding fra spillere både i Oslo og andre steder, som kan tenke seg å komme tilbake til Storhamar hvis 1. divisjonslaget får et bedre tilbud enn forrige gang. Da ble det ikke seriøst nok for noen spillere, samtidig som vi i ettertid ser at det ble altfor mye å gjøre på Ole Eskild Dahlstrøm. Vi ønsker at 1. divisjon skal være en god arena for våre nest beste spillere.

Michaels røde tråd

Michael Smithurst skal fortsatt trekke i den røde tråden når det gjelder spillerutvikling, og kommer til å samarbeide med treneren for 1. divisjonslaget.
- Michael får en viktig rolle, og har gjort en god jobb i år. Det er viktig at spillerne som hospiterer på A-lagstreninger og kamper får gode tilbakemeldinger med seg tilbake til 2. laget og juniorlagene, slik at de er motivert til å jobbe videre, og ikke tror at de ikke var gode nok fordi de ikke hørte noe mer, understreker Bøe Andersen.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.