Svensken med norsk pass har nå en arbeidsgiver, nemlig Storhamar. Han gleder seg til å møte nåværende og mulige nye sponsorer.

- Det er blitt gjort og det gjøres fortsatt mye på dugnad i klubben. Jeg skal jobbe i teamet til Sigve Ødegaard og Kim Skogheim. De trenger litt hjelp, og dette passer perfekt for meg. Jeg har jobbet med salg tidligere, er sosial, og har lett for å snakke med folk, sier Patrik Bäärnhielm.

Tilrettelagt hverdag

Han regner med at det blir 70-80 prosent stilling.

- Jeg har hatt snille arbeidsgivere tidligere også. Nå blir det en arbeidsgiver å forholde seg til, og jeg kan legge opp arbeidsdagen ut fra treninger og kamper på en skikkelig måte. Det er veldig bra, sier svensken.

Bäärnhielm er blitt trekt fram som en viktig brikke i snuoperasjonen Storhamar sto for etter 1-9-tapet mot Stavanger borte.

Lag med stor l

- Det var herlig at vi klarte å snu dette. Det ble en ny situasjon, vi ble et topplag som alle ville slå, men vi har taklet det veldig bra. Vi er blitt et lag med stor L, og det er ingen som sutrer hvis de spiller litt mindre enn andre. Alle setter laget foran alt, og det er en stor styrke, sier Bäärnhielm, som roser trener Aleksander Smirnov.

- Han er en sterk leder, samtidig som han ser mye fra vårt synspunkt. Han har mye hockey i bagasjen, sier Patrik Bäärnhielm. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.