OSLO: Patrick Thoresen var skuffet over seg selv etter sine tre første kamper etter landslagscomebacket.

- Jeg er ikke fornøyd med egen innsats. Jeg vil for eksempel ha pucken mer i oppspillfasen. Styre mer. Men ting tar tid. Det er lenge siden jeg har spilt med disse gutta her, og jeg må lære dem og kjenne igjen, sier Thoresen, som ser optimistisk på Norges sjanser i OL-kvaliken i februar.
- Vi ser at vi er et bedre lag i alle tre kampene. Vi har et spennende lag, med en fin miks av unge og rutinerte spillere. Det er ikke tvil om at vi har noe på gang. Men vi må bli mer nøye enn vi var mot Østerrike. Likevel er jeg ikke bekymret. Vi skaper nok av sjanser og kommer til å sette dem etter hvert, sier Patrick Thoresen.
PS1: Rekkekamerat Marius Holtet pådro seg matchstraff for slåssing med Phillipe Lakos i 1. periode.
PS2: Eirik Skadsdammen markerte seg med målgivende og en nydelig scoring. Etter en lekker pasning over hele banen fra Mats Trygg, satte Eirik pucken kontant i krysset.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.