- Dette var helt magisk, sier Pål Magic Johnsen til HA-sportens Rinkside etter en kruttsterk 4-2-seier over Vålerenga i Hamar OL-Amfi.

Spiller nummer 18, som debuterte for Storhamar i desember for 22 år siden (1992), har aldri spilt en ordinær seriekamp foran så mange tilskuere.

- Jeg må bare få sende en stor takk til alle supporterne og ikke minst til de som legger ned en fantastisk dugnadsinnsats for klubben, sier Pål Johnsen.

Linus stortrivdes

For Linus Johansson var opplevelsen mot Vålerenga også overveldende.

- Jeg visste at det var stor hockeyinteresse i Hamar, men at det skulle komme så mange tilskuere i kveld hadde jeg aldri trodd, sier svensken som innrømmer at han var nervøs før hjemmekampen.

- Dersom vi ikke alle blir litt nervøse foran en slik kamp, er det ikke noen vits å spille hockey, slår Pål Johnsen.

Folkefesten

I denne utgaven av Rinkside kan du høre Pål Johnsen og Linus Johansson fortelle om sine opplevelser fra 4-2 seieren, Rune Gulliksen mener Storhamar i øyeblikket er et av landets desidert beste lag og ikke minst kan en stolt Kim Skogheim fortelle hvordan det er for dugnadsjengen som driver klubben, å få over 7.000 gjester på besøk når de inviterer til hockeyfest.

 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.