Hamar
Storhamar-veteranen var skikkelig skuffet etter kampen.
- Alle må være på jobb, for vi får ikke noe gratis. Slik er det bare. Men vi må bare se framover. Slik er livet. Vi må bare glemme dette, sier Johnsen, og fortsetter:
- Det kom 1.700 tilskuere for å se kampen. Vi må bare beklage til dem. Det er som å dra på kino og bli servert en dårlig film. Det er kjedelig.
Han mener de burde avgjort kampen tidlig.
- Vi hadde matchen i vår hule hånd. Dessverre glapp det. Det hører nok med til historien at vi ikke hadde noe å spille for, og snart er det sluttspill. Vi skal klare å snu dette, og finne igjen spillet vi kan, sier Pål Johnsen.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.