Som ventet har Storhamar-backen Lars Løkken Østli fått et kontraktstilbud av svenske Luleå.
HAMAR: Det er snakk om en såkalt 1+1-kontrakt Østli har fått framlagt fra den svenske eliteserieklubben.
- Tilbudet virket bra. Jeg skal prate med dem igjen i midten av uka som kommer, sier Løkken Østli.
Hamar-gutten omtaler det som en «mulighet man må ta».
- Det er klart at sånne sjanser ikke dukker opp ofte. og jeg føler at jeg må gripe sjansen. Å spille i Sverige er noe jeg alltid har hatt lyst til.
Rett nok er ingen ting avklart, men sannsynligheten er stor for at Østli blir neste utenlandseksport.
23-åringen sier han ikke har hørt noe fra andre klubber, men etter det HA-sporten erfarer skal også Modo vurdere å melde seg på. Klubben med flere nordmenn ønsket forrige sesong å hente den norske landslagsbacken på lån i en periode, men da brakk Østli armen.
Østli har uansett fått et veldig bra inntrykk av Luleå.
- En ting som er veldig positivt er at de har vist stor interesse for meg, og gitt meg signaler på at de ønsker å satse på meg. Det er viktig, for man er avhengig av spilletid.
Sammen med Storhamar-kompisene Mats Larsen Mostue og Ruben Smith er det nå landslaget som gjelder for Hamar-gutten. Østli lå lenge og vaket i vannskorpa i forkant av OL, uten å komme med. I uttaket som ble offentliggjort i går, var for eksempel ikke kaptein og veteran Tommy Jakobsen (Lørenskog) med. Det kan være et tegn på at Østli er enda mer aktuell til en plass i VM i Tyskland i mai.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.