HAMAR: Cato Ørbæk prøvde seg mot Vålerenga, men da var det for tidlig.

- Jeg ble nok litt for ivrig. Nå skal jeg vente til jeg er hundre prosent klar. Det er kjedelig å måtte gå halvskadet i lang tid, sier Ørbæk.
Backen fikk tatt MR-bilder av den vonde skulderen forrige mandag.
- Det er væskedannelser i skulderleddet som presser på muskelen. Nå skal jeg til Ove Talsnes i Elverum, som er spesialist. Så får vi se hva han me- ner.
- Kanskje er jeg klar søndag, kanskje tar det lengre tid. Jeg vet ikke, sier han.
Han var godt fornøyd med at Storhamar endelig tok e hjemmeseier tirsdag.
- Vi klarte å omsette en god treningsuke i en god kamp. I motgang er det fort gjort at man drar litt i hver sin retning. Vi har snakket sammen, og alle er enige om veien vi skal gå framover.
Den går videre til Lørenskog i kveld.
- Veldig bra offensiv i Lørenskog. Det blir en utfordring å håndtere for oss, forteller Gulliksen.
- Defensivt var det vel ikke hundre prosent mot MS?
- Vi slipper jo inn fem mål, og klart at det er mye. Vi er nødt til å stramme opp litt mot Lørenskog, sier Rune Gulliksen.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.