OILERS - DRAGONS 3-2

Torsdag tapte et skadeskutt Dragons 1-2 hjemme for ligaleder Vålerenga. I dag røk dragene på et nytt ettmålstap mot et topplag, da Oilers ble for sterke i Stavanger.

Tok ledelsen

Før kampen hadde Dragons gått målløse av banen to ganger på rad mot Oilers. I Stavanger brukte ikke de gule og blå lang tid på å ende måltørken.

Etter ett minutt fant Nathan Martz nettmaskene, til stillhet i mektige DNB Arena.

Dragons overlevde ti utvisningsminutter i førsteperioden, blant dem to minutter med tre mot fem på isen, og beholdt ledelsen til første hvile.

To utlikninger

Tommy Johansen var tilbake etter to Jesper Engelin-kamper mellom stengene, og vartet opp med en rekke fine redninger. Etter fire minutter av andre periode måtte han imidlertid gi tapt, da Martin Strandfeldt ble spilt fri, og smekket inn 1-1.

Etter halvspilt kamp sendte Fredrik Lystad Jacobsen Dragons tilbake i ledelsen, etter flott samspill med Mads Hansen, men igjen svarte vertene.

Et par minutter før periodeslutt var Jean-Michel Daoust heldig da Oilers' andre utlikning lurte seg forbi Tommy Johansen.

Schaus avgjorde

Etter seks minutter av tredje periode tok Oilers for første gang ledelsen, da Nick Schaus satte inn 3-2.

Dragons, som manglet både Eirik Skadsdammen, Bryan Schmidt, Trygve Hillestad og Joakim Jensen, prøvde tappert, men maktet aldri å komme tilbake. Dermed står Dragons fortsatt med null poeng i 2014.

Torsdag om en snau uke besøker Stjernen Hamar OL-Amfi.

Dragons' lag:

1. rekke: Lars Løkken Østli, Andreas Øksnes - Eirik Børresen, Mads Hansen, Fredrik Lystad Jacobsen.
2. rekke: Anders Theodor Braavold, Jimmy Andersson - Nathan Martz, Christian Larriveé, Ole Petter Øvergaard.
3. rekke: Eirik Dagfinrud, Adrian Saxrud Danielsen - Lars Erik Hesbråten, Martin Blakseth Huse, Ørjan Mikkelsen.
4. rekke: Simen Sveen, Simon Tombre.

Vi fulgte kampen live:

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.