Michael Smithurst utdyper:
- Jesper er litt den samme typen som Tommy da han kom til Storhamar. Det er likheter både i spillestil og framtoning. Tommy tok sjansen da han kom hit, og jeg håper Jesper også tar steg og utfordrer skikkelig. Det må være konkurranse, sier Michael Smithurst.
24-åringen fra Göteborg var på prøvespill i ei drøy uke, og fikk kontrakt ut sesongen.
- Som så mange ganger i denne bransjen var det litt tilfeldig. Jeg er glad for at det ordnet seg, og jeg er klar, sier målvakten, som må jobbe ved siden av hockey'n.
- De fleste på laget gjør det, og jeg liker å gjøre noe annet ved siden av ishockey. Her, som i mange andre klubber, er økonomi et tema. Slik er det bare. Jeg er kjempefornøyd med å finne en klubb som vil ha meg, og jeg har fått et veldig bra inntrykk av Storhamar, sier 24-åringen, og fortsetter:

- Vil utvikle meg

- Jeg vil utvikle meg, og er klar for å utfordre Tommy Johansen. Det blir tøff konkurranse, men det er ikke umulig. Alle vil jo spille mest mulig. Det handler om å jobbe knallhardt hele vegen.
- Hva er dine styrker?
- Jeg er god til å lese spillet, og føler at jeg rask i forflytningene, sier Jesper Engelin som spilte i 1. divisjonsklubben Olofströms IK forrige sesong.

Fire femmere

Storhamar møter Vålerenga i den første treningskampen i kveld. Trener Smithurst må klare seg uten Andreas Øksnes og Fredrik Lystad Jacobsen. Begge er blitt operert etter mye trøbbel med lysken, men er på veg tilbake.
- Det blir moro å dra i gang med kamper, sier Smithurst som har en plan om å slippe Christian Larrivée løs offensivt i 1. rekka.
Her er femmerne som starter i kveld: Lars Løkken Østli, Eirik Dagfinrud-Martin Blakseth Huse, Mads Hansen, Christian Larrivée (1. femmer), Jimmy Andersson, Trygve Hillestad-Joakim Jensen, Nathan Martz, Eirik Skadsdammen (2. femmer), Adrian Saxrud Danielsen, Jens Ulrik Bacher-Pål Johnsen, Lars Erik Hesbråten, Eirik Børresen (3. femmer), Magnus Eikrem Haugen, Stein André Hagen-Ole Petter Øvergaard, Martin Gran, Simen Sveen (4. femmer). Tommy Johansen starter i mål.
 

Følg kampen direkte her!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.