Eirik Johansen er primus motor for prosjektet.

– Målet er å starte opp i 2. divisjon neste sesong. Vi hadde et møte i høst der vi informerte litt, og kom med noen tanker, sier Eirik Johansen.

Han har nærmere 25 aktuelle spillere på blokka. Nå jobbes det med økonomien.

Budsjett på 200.000

– Jeg har vært i kontakt med noen andre 2. divisjonsklubber for å få informasjon. Vi har et budsjett på 200.000 kroner. Planen er å kjøre en egenandel på 5.000 kroner. Da er vi halvvegs med utgangspunkt i 20 spillere. Resten må dekkes inn med sponsorer og dugnader. Jeg har allerede vært i kontakt med noen firmaer som er positive, sier Johansen, og fortsetter:

– Vi har satt ned ei sponsorgruppe på fire personer som skal jakte litt ekstra. Det er personer med et bra kontaktnett i næringslivet, sier Eirik Johansen, som også skal være med i den gruppa.

Noen bortekamper koster litt ekstra – også i ishockeyens 2. divisjon. Det kan bli turer til Haugesund, Stavanger og Trondheim, litt avhengig av hvordan denne sesongen i 2. divisjon ender. Nå leder Nidaros fra Trondheim serien foran Gjøvik. De andre lagene som spiller i ligaen denne sesongen er Jutul, Grüner 2, Prinsdal, Ski og Skedsmo.

Under Yngres

Som nevnt er det stort sett tidligere Storhamar-spillere som er med. Flere har spilt junior- og 1.-divisjonshockey i klubben. Ørjan Mikkelsen, Simen Sveen, Trygve Hillestad, Anders Vold og Dima Smirnov, som alle har spilt på A-laget, skal være veldig aktuelle for det nye laget.

– Slik det ser ut nå blir det et trenerteam med Anders Vold, Trygve Hillestad og meg, sier Eirik Johansen, som er veldig positiv til at de skal få dette til å bli en realitet allerede neste sesong.

Det nye laget skal ligge under Storhamar Yngres.

– Nå i starten blir det mest etablerte spillere på laget, men på sikt håper vi at dette tilbudet kan gi yngre gutter, som ikke er i A-stallen til Storhamar, en mulighet til å spille seniorhockey, sier Eirik Johansen.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00