• GULLREKKA: Eirik Skadsdammen (f.v.), Joakim Jensen og Christian Larrivée har produsert imponerende 78 målpoeng i løpet av 17 første seriekampene.

Trioen har produsert utrolige 78 målpoeng sammen i løpet av de 17 første seriekampene.

Christian Larrivée topper poenglista i eliteserien med 31 poeng (10 mål og 21 målgivende pasninger). Joakim Jensen er nummer fire med 26 målpoeng (15 + 11), mens Eirik Skadsdammen er på åttendeplass med 21 poeng (11 + 10).

DIREKTE på h-a.no kl.18.30: I kveld spiller Dragons borte mot Manglerud Star.

- Inne i en hetebølge

Det er mer snadder i tallene for dem som heier på de gule og blå: Jensen er toppscorer i ligaen, mens Larrivée har produsert flest målgivende pasninger av alle spillerne i den norske eliteserien.

- Vi har veldig god kjemi, sier Joakim Jensen, før han utdyper litt mer om hvorfor de har produsert så mange poeng sammen:- Eirik og jeg har spilt vingpar sammen i veldig mange kamper. Vi har hatt forskjellige sentre, men det har fungert bra med alle.Nå er det Christian Larrivée som er senter mellom dem.- Rekka vår er inne i en hetebølge nå, og det er alltid moro når marginene er med oss.Jensen forteller at både Skadsdammen og han liker å ha en senter som har pucken mye.

Glad i scoringer

- Jeg bruker mye tid på å plassere meg riktig, mens Eirik er veldig god på skøyter, og har et bra skudd. Nå spiller vi sammen med Larrivée, som tiltrekker seg mye oppmerksomhet. Når du har gullhjelm, er nesten to meter høy, og er god, blir det gjerne slik. Da blir det mer plass for oss andre, sier toppscoreren, og fortsetter:

- Det å plassere seg riktig blir mer naturlig etter hvert. Nå vet de andre hvor jeg er, og jeg er glad i å score mål. Jeg tenker mest på å se pasningslinjen før pucken kommer.Han forteller at det ikke handler så mye om blikkontakt når klikk-klakk-spillet skal serveres.- Vi ser oftest på kølla. Den er mest gjenkjennende. Derfor kan jeg ikke bytte farge på teipen på køllebladet, sier Jensen.Det handler også om mønstre som går igjen.- Det er noen mønstre som går igjen. Når Larrivée er bak mål, sklir jeg ned på første stolpe for eksempel.- Hvordan er det å spille i Norges mest effektive rekke?- Larrivée er jo en klassespiller, og Skadsdammen leverer alltid full innsats, og klager aldri. Han er lett å bli glad i. Måtte det gode samarbeidet bare fortsette utover.


Les også
SPORT HOCKEYTOWN: Les Rune Steen Hansens kommentar.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.