• GIRA: Torbjørn Orskaug inspirerer laget med sitt herlige engasjement.
    FOTO: Fredrik Olastuen

Storhamar skulle egentlig starte på is mandag 8. august - kun fire dager før første treningskamp mot Vålerenga på Jordal Amfi. 

Nå har trener Sjur Robert Nilsen gjort helomvending på den sene isstarten. 

reiser med landslaget

- Jeg ønsker at vi skal få noen flere økter sammen. Jeg reiser med landslaget onsdagen før kampen mot Vålerenga, og det er litt lite med kun to økter sammen. Derfor flyttet vi treningen, sier han.

Han er klar på at de hadde hatt god nok tid til å trene sammen - uten å flyttet istreninga fram.

- Vi gjør det for å forberede oss, og vi hadde hatt god nok tid med de fem ukene vi skal være på is før første seriematch. Men vi har en treningskamp mot Vålerenga 12. august, og jeg tror det er greit å få noen flere økter sammen, sier han.

moro med orskaug 

Erik de la Rose gleder seg til å komme på is, og han tror det er lurt å få noen flere økter før den første treningskampen.

- Det er greit for oss å få kjørt hardt de første dagene. Utstyret et også nytt, og det tar ofte litt tid å gå det inn. Nå kan vi bruke noen økter på å terpe litt styrespill og spill uten puck, sier han.

Det var en inspirert og entusiastisk Torbjørn Orskaug som kjørte en hard styrkeøkt med laget i dag. Og sirkeltreningen ble gjort hos naboen i Boligpartner Arena.

- Han er punch, og det er morsomt å trene når han er så gira, sier de la Rose.  

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00