Rapportene etter onsdagens firemålstap for Byåsen, avslører også at daglig leder Erik Stensrud ikke er komfortabel for tida. Han etterlyser svar på hvorfor ting er blitt som de er blitt. Stensrud er så aldeles ikke alene om å stille seg disse spørsmålene. Spillerne er minst like fortvilet. Trener Alfred Örn Finnsson likeså. Felles for alle er at ingen sitter med trylleformelen som skal snu motgang til medgang og tap til gevinster.

- Hadde vi hatt trylleformelen, hadde vi selvsagt brukt den, sier Linn-Marie Birkeland.Hun har, i likhet med de andre i A-stallen, veldig tunge dager for tida:

Mister nattesøvnen

- Natt til i går sov jeg kanskje en halv time til sammen. Resten lå jeg og tenkte på Storhamar og hva vi gjør feil, og ikke minst hva vi kan gjøre for å snu denne tunge utviklingen. Jeg leser ikke aviser for tida, vil unngå å bli dratt enda lenger ned. Motgangen treffer meg i hjertet. Storhamar håndball er viktig for meg, sier Linn-Marie Birkeland.

- I fjor vant vi veldig mange jevne kamper. Vi er ikke vant til å tape så mye som vi har gjort denne sesongen. En forklaring kan kanskje være mange skader på nøkkelspillere. Likevel synes jeg at vi skal ha såpass mange gode spillere i troppen vår at vi mestrer dette. Og det tror jeg vi skal klare. Jeg håper bare at alle rundt klubben, publikum inkludert, fortsetter å støtte opp rundt oss.

Vi skal klare dette sammen. Kanskje snur det allerede mot Tertnes kommende onsdag.

Skal finne ut av det

Kamilla Sundmoen følger lagvenninnene sine fra tribunen denne sesongen og trives heller ikke med situasjonen:

- Jeg synes det er fryktelig leit at dem ikke vinner. Det har vært en trå sesong så langt. Det merkelige er jo at de har gode perioder i kampene, men så møter de motstand og da knyter alt seg og laget faller sammen. Det skulle vært moro å vite årsaken til det, sier Kamilla og antyder at skadefraværet av Moa Fredriksson, Karoline Fredriksen og Martine Hovden absolutt er medvirkende.

- Vi må tørre å vinne igjen. Jeg har ingen annen resept enn å jobbere videre og finne igjen trua på at det går. Jeg regner med at det kan snu plutselig. Gjør det ikke det, blir jeg bekymret. Vi ligger ikke akkurat trygt til på tabellen og har således skaffet oss et ekstra press. Men vi må først og fremst vinne firepoengskampene mot lag bak oss på tabellen, så får vi ta det derfra, sier Kamilla Sundmoen som ikke vil blande seg for mye opp i Finnssons disposisjoner mens hun selv er tribunesliter.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.