HAMAR: Kanadieren smilte og fleipet, og så ut til å trives fra første stund.
- Det er godt å være tilbake. Jeg hadde noen andre tilbud, men valget var ganske lett. Jeg har hatt dialog med gutta i Powerplay Club en måneds tid, og det var moro at det gikk i orden. Storhamar er en proff klubb, og jeg blir behandlet veldig bra her.
Nathan Martz var en slager sist han spilte i Dragons, i 2007-2008-sesongen. Kanadieren ble mest kjent for sine geniale pasninger fra bak motstandernes mål.
- Det kan tenkes at noen i klubben har veldig høye forventninger til meg. Jeg har trent bra, og har vært på is i tre uker, men det vil nok ta litt tid før jeg er inne i det. Men jeg skal gi full gass fra start, sier Nathan Martz.
30-åringen så bra ut på morgentreninga i går. Pasningene og skuddene satt bra.
- Formen er ok, og jeg gleder meg, sier Nathan Martz, som hadde suksess sammen med Joakim Jensen og Eirik Skadsdammen sist han var i Dragons.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.