HAMAR: - Vi har fullt på backsiden, i tillegg er det ikke økonomi til å hente Myrvold, sier daglig leder Carl Oscar Bøe Andersen, og legger til:

- Det blir en helhetsvurdering hver enkelt klubb må ta. Men det er ingen tvil om at Anders er en stor hockeyspiller, og jeg har respekt for ham som person.
Slik ser andre klubber på å hente inn Myrvold, etter at han fikk sparken i Stavanger:
- Han er ikke aktuell for oss. Vi har mer enn nok backer, og har ikke plass til ham. Anders valgte selv å forlate oss, selv etter at vi hjalp ham sist, sier Vålerenga-direktør Jan Tore Kjær til VG Nett.
- Det er ikke noe vi har pratet om. Stallen vår er klar, sier Spartas påtroppende trener Sjur Robert Nilsen. - Vi har det meste av spillerstallen på plass, og har ikke budsjett til å hente ham, sier Tor Erik Nilsen, trener i Lillehammer.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.