På stillingen 3-3 skjøt Anders Gulliksen et godt skudd fra midt i Stjernens sone. Det kunne se ut som pucken gikk i stolpen og ut. Storhamar-trener Aleksander Smirnov er ikke fornøyd med at eliteseriekampene spilles uten målkamera. Han så den aktuelle situasjonen på TV 2 Sumo etter kampen, og mente det var mål.

- Dette er et nytt eksempel på at vi trenger en diskusjon om videodømming. Hadde dette skjedd i Sverige eller Russland, ville dommerne sett på video, og fått den riktige avgjørelsen.

- Det er ekstra surt at situasjonen skjer på stillingen 3-3. 

Smirnov er også kritisk til lagets dårlige start på kampen.

- Vi var ikke våkne fra start, og det var skuffende å se hvordan vi opptrer  i egen sone. Vi slipper inn alt for enkle baklengsmål, avslutter en skuffet Dragons-trener.

Storhamar-lederne var ikke enige i at det ble 5-3 til hjemmelaget. De mente at tiden var ute før det siste målet.

De reagerte også på at klokken ble stoppet sent ved noen anledninger. Rett før slutt reagerte også Pål Johnsen på det foran sekreteriatet.

Tredje periode:

Kampen bølget frem og tilbake uten at noen av lagene klarte å sette sitt preg på den tredje perioden. Etter et lite Stjernen-overtak, kom den avgjørende scoringen. Dan Nygård holdt i pucken i Storhamars sone, så opp og spilte til Wennerstrøm. Han gikk ett skritt innover og skjøt. Skuddet var ikke hardt, men med god trafikk foran mål, var det umulig for Jørgensen å se pucken.

Dragons var nærme utligning. Både Anders Gulliksen og Joakim Jensen hadde muligheter, men det ville seg ikke for Storhamar.

I kampen siste sekund, kom 5-3-scoringen i åpent mål. Rasmus Ericsson vant en dropp i egen sone. Lou Dickenson plukket opp pucken og sendte den over hele isen inn i det tomme buret. 

ANDRE PERIODE:

Storhamar kjørte på hardt fra start. Det tok ikke lang tid før Lars Løkken Østli dundret inn reduseringen for Storhamar. Utligningen kom like etter. Christian Larrivée spilte fri Joakim Jensen som skjøt et svakt skudd mellom Henrik Haukeland og stolpen. Det virket veldig passivt av Haukeland å la den gå i mål. 

Like etterpå kom kalddusjen. Stjernen fikk spille overtall og utnyttet det. Dan Nygård fikk stå alene foran Jørgensen og ta imot en pasning fra Andreas Heier. Han skjøt et hardt skudd langs isen, og igjen var Stjernen i føringen. 

3-3-scoringen var et mesterstykke av en kontring. Linus Johansson og Eirik Skadsdammen kom i en to mot en-situasjon. Johansson slapp pucken ut til Skadsdammen. Han tok to steg inn før han sendte et hardt håndledsskudd opp i nærmeste kryss!

Første periode:

Stjernen åpnet den første perioden i et voldsomt tempo og satte Storhamar under hardt trykk. Allerede etter to minutter smalt det bak Jørgensen i Storhamar-målet. Dan Fredrik Nygård fikk herje i Storhamar-sonen og satte inn et hardt backhandskudd. To minutter senere doblet Stjernen sin ledelse. Daniel Tranvsky vendte bort Hesbråten og satte inn 2-0 fra kloss hold. Storhamar hang rett og slett ikke med fra start!

Storhamar spilte seg mer og mer inn, men reduseringen lot vente på seg. 

FØR KAMPEN

Det er et Storhamar-lag i backkrise som i dag gjester Stjernehallen for kamp mot serieleder Stjernen.

Storhamar mangler tre av sine faste bærebjelker. Jimmy Andersson og Andreas Øksnes har vært skadet siden august. Og på torsdag meldte Adrian Saxrud Danielsen seg på den lista, da han fikk en smell i skulderen og måtte gi seg før den tredje perioden mot Lørenskog.

Det betyr at Lars Erik Hesbråten må spille back, noe han gjorde bra i fjor de kampene han måtte trå til på defensiven.

Storhamar stiller følgende lag: I mål: Daniel Jørgensen/Andrew Engelage.

1. rekke: Erik De La Rose, Stein Andrè Hagen - Pål Johnsen, Christian Larrivée, Joakim Jensen.

2. rekke: Lars Løkken Østli, Anders Theodor Braavold - Anders Gulliksen, Linus Johansson, Eirik Skadsdammen.

3. rekke: Magnus Eikrem Haugen, Lars Erik Hesbråten - Ole Petter Øvergaard, Mads Hansen, Martin Gran.

4. vingpar: Vetle Lindstad, Jørgen Langdalen.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00