(Storhamar Dragons - Lørenskog 7-2)

Det var god stemning i Storhamar-garderoben etter maktoppvisningen mot serietoer Lørenskog. 

Pål Johnsen har spilt på mange mesterlag i Storhamar, men er usikker på om han har vært med på et så godt lag som årets utgave.

- Det er vanskelig å sammenligne årganger, men vi har et utrolig bra lag nå. Alle utlendingene er grisegode. Sasja har gjort en utrolig god jobb med å sette sammen laget. Vi har fått en god struktur som alle jobber knallhardt etter, sier Johnsen, og fortsetter:

- Vi gjør en enorm hockeymatch i kveld! Jeg er faktisk litt overrasket over hvor gode vi er. Lørenskog får ikke til noen ting, og vi har full kontroll på alt som skjer.

38-åringen har slitt med en skade i høst, men har vært med siden landslagspausen. 

- Jeg er ikke helt der jeg vil være ennå, men det løsner nok. Sånn som laget er nå, er det ikke vår oppgave å score mål. Jeg, Lars Erik (Hesbråten) og Martin (Gran) må spille smart og være litt mer defensive enn de to andre rekkene, avslutter en glad Pål Johnsen.

STORHAMAR-DOMINANS fra start

Storhamar tok tidlig grep om kampen. Gjestene fra Lørenskog prøvde å stå imot det harde presset, men allerede etter fem minutter smalt det bak Plante. Formspiller Jacob Berglund fikk god tid i sonen, tok to steg inn og skjøt et hardt skudd opp i lengste kryss.

Storhamar fortsatte å kjøre gjestene knallhardt, og Lørenskog måtte ta flere utvisninger. 

Så kom 2-0-scoringen. Storhamar holdt Lørenskog i egen sone, og etter flere store muligheter fikk Skadsdammen pucken skrått foran mål. Lundersæter-mannen skjøt et hardt skudd via en uheldig Plante og i mål. 

Dragons vant skuddstatistikken hele 17-3. 

fortsatte i samme spor

Lørenskog kom ut og sjokkerte Storhamar allerede etter elleve sekunder. Simon Olsson gikk kjøkkenvegen og satte inn reduseringen.

Men Storhamar hadde ingen planer om å slippe gjestene inn i kampen, for kun tre minutter senere var Storhamar igjen foran med 2 mål, da Jacob Berglund noterte seg for sin andre scoring.

Pål Johnsen satte inn 4-1, før Patrik Bäärnhielm økte til 5-1 i overtall. 

transportetappe mot tre poeng

Det tok kun tre minutter før Tyler Plante måtte plukke enda en puck ut av nettet. Joakim Jensen kom alene med kanadieren, fintet han på rumpa og satte pucken iskaldt opp i taket.

Like etterpå la Luke Moffatt på til 7-1 fra kloss hold, etter at Jacob Berglund hadde gått over hele isen.

Knut Henrik Spets reduserte helt på tampen. Trønderen fikk pucken på siden, tok imot og skjøt et hardt skudd via Engelage og i mål.

I kveldens Rinkside kan du se hva landslagstrener Roy Johansen mener om årets Storhamar-lag.

Slik kom målene:

1-0 Jacob Berglund (power play) (Jimmy Andersson, Erik de la Rose) 5:10

2-0 Eirik B Skadsdammen (Christian Larriveé, Magnus Eikrem Haugen) 15:14

2-1 Simon Olsson (Steffen Thoresen, Christian Söderström) 20:11

3-1 Jacob Berglund (Patrik Bäärnhielm, Linus Johansson) 23:05

4-1 Pål Johnsen (Martin Gran, Erik de la Rose) 31:47

5-1 Patrik Bäärnhielm (power play) (Joakim Jensen, Erik de la Rose) 35:24

6-1 Joakim Jensen (Christian Larriveé, Patrik Bäärnhielm) 43:07

7-1 Luke Moffatt (Jacob Berglund, Linus Johansson) 45:45

7-2 Knut Henrik Spets (power play) (Simon Olsson, Mats Trygg) 58:47


Storhamar stilte følgende lag: I mål: Andrew Engealge (Daniel Jørgensen)

1. rekke: Erik de la Rose, Adrian Saxrud Danielsen - Joakim Jensen, Christian Larrivée, Eirik Skadsdammen.

2. rekke: Patrik Bäärnhielm, Magnus Eikrem Haugen - Lars Erik Hesbråten, Pål Johnsen, Martin Gran.

3. rekke: Jimmy Andersson, Stein Andrè Hagen - Linus Johansson, Jacob Berglund, Luke Moffatt.

4. vingpar: Anders Gulliksen, Ole Petter Øvergaard. 

 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.