HAMAR: Storhamars U17-lag hadde en gyllen mulighet til å ta seg videre fra kvartfinalen i sluttspillet søndag. De unge dragene som endte på en sjetteplass i seriespillet vant det første oppgjøret mot Sparta i Sarpsborg. Hjemme gikk det ikke like bra, og gjestene fra Østfold som måtte vinne vant 6-3.
Eirik Saltsten ga vertene en pangstart. Etter kun 15 sekunder sørget han for ledelse.
En elendig 2. periode sørget for 5-1-ledelse til gjestene. Tre av målene kom i løpet av to minutter og sju sekunder.
- Vi gjør det litt for vanskelig for selv, men vi har fortsatt en god mulighet på semifinale, sier trener Lars Erik Saxrud.
Den tredje kvartfinalen spilles i Sarpsborg i dag.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.