Storhamar hadde mye å revansjere da de tok turen til Kongsvinger. 14. november gikk nemlig Storhamar på en kjempesmell da Kongsvinger tok to av tre poeng mot Aleksander Smirnovs gutter. 

I kveld var det aldri noen tvil om hvor poengene skulle havne. Storhamar ledet 5-0 etter de første 20 minuttene, og resten av kampen ble en ren transportetappe for de gule og blå.

5-0 etter første periode

Storhamar gikk rett i strupen på hjemmesvake Kongsvinger, og det tok ikke lang tid før pucken smalt inn bak Morgan Johansson. Mikael Zettergren brøt i midtsonen, satte fart inn i sonen og la en nydelig pasning på tvers. Jacob Berglund, som er kjent for sitt gode skudd, satte pucken lekkert i mål på direkten.

Det tok ikke lang tid før Storhamar doblet ledelsen. Kongsvinger gjorde en feil bak eget mål, og Joakim Jensen fikk gummiskiva på høyresiden. Han spilte fri Eirik Skadsdammen, som sendte pucken kontant i nettet.

Martin Blakseth Huse, som har løftet seg offensivt den siste tiden, satte inn 3-0-scoringen. Hamar-gutten fik pucken av Hampus Gustafsson, dro seg utover og satte et godt skudd opp i nærmeste kryss.

- Klassescoring, sa Ole Eskild Dahlstrøm om scoringen i TV 2s HockeyEkstra-sending.

Lars Løkken Østli fikk god tid i overtall, dro seg inn i slottet og satte pucken enkelt opp i motsatt kryss.

Like etterpå satte Jacob Berglund inn Storhamars femte mål. Svensken ble frispilt, dro seg inn foran Johansson og la skiva elegant mellom beina til svensken.

berglund-trippel

Storhamar scoret sin tredje scoring i overtall, og Jacob Berglund satte inn sin tredje scoring etter 23.52. Svensken fikk en god pasning gjennom Kongsvinger-boksen, og han dundret inn 6-0-scoringen.

- Kongsvinger kan ikke tillate Storhamar å spille pasninger gjennom boksen, sa Petter Thoresen om scoringen.

Populære Jimmy Andersson fikk æren av å sette inn Storhamars sjuende scoring. Svensken ladet børsa fra blålinja, og Skadsdammen og Jensen gjorde arbeidsforholdene tøffe foran Kongsvinger-målvakten.

Skadsdammen-dobbel

Eirik Skadsdammen satte inn sin andre scoring etter 47:45. Christian Larrivée satte fart inn i sonen, ga pucken til Skadsdammen, som ga den videre til Jensen - som spilte tilbake. Skadsdammen tok imot og klinte inn 8-0 fra om lag sju meter.

- Førsterekka til Storhamar har spilt veldig bra. De har holdt trykket oppe hele tiden, sa Petter Thoresen da kampen ebbet ut mot 8-0.

Storhamars lag:

 Målvakt: Robert Hestmann (Oskar Östlund).

1. rekke: Lars Løkken Østli, Andreas Øksnes – Eirik Skadsdammen, Christian Larrivée, Joakim Jensen.

2. rekke: Erik de la Rose, Patrik Bäärnhielm – Mikael Zettergren, Jacob Berglund, Martin Gran.

3. rekke: Jimmy Andersson, Magnus Eikrem Haugen – Martin Blakseth Huse, Lars Erik Hesbråten, Hampus Gustafsson.

Christian Bull og Vetle Lindstad spilte også.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.