I løpet av sesongen vil totalt fire spillere bli nominert til å vinne denne prisen, og Martin Gran er den første som blir nominert denne sesongen.

Juryen består av Sjur Robert Nilsen, Håkan Södergren, Bjørn Ervik og Øyvind Husby.
Dette sier juryen om nominasjonen av Martin Gran:

«Martin Gran er en offensiv og spennende unggutt som med førsteklasses akselerasjon, fart og teknikk har vært en suksess på årets Storhamar-lag. Gjennom å kombinere sine ferdigheter med en uredd spillestil, har han gjort seg bemerket i Get-ligaen. Gran spås en spennende framtid i norsk så vel som internasjonal ishockey».

Delprisen ble delt ut i forkant av kampen Storhamar Dragons – Stavanger Oilers 28. oktober i Hamar OL-Amfi.

Martin har spilt 15 seriekamper så langt denne sesongen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.