HAMAR: Nathan Martz var en klassespiller sist han var i Dragons.
Nå er han altså nære en ny flytting til Hamar.
- Nå mangler vi 50.000 kroner for en fullfinansiert løsning. Jeg håper vi får hjelp, slik at det løser seg. Vi har hatt direkte forhandlinger med Nathan. Han skal ha trent bra gjennom sommeren, og har vært på is i to og en halv uke. Uansett: Går dette i orden vil vi også kjøre en fysisk test på ham, sier Truls Røise i Powerplay Club, som hjelper Dragons med å hente nye spillere.
- Vi har fått flere nye medlemmer. Nå er målet opp mot 30 aksjonærer til nyttår, sier Røise, som sammen med Sigve Ødegård drar mye av lasset.
Storhamar kan ikke hente spillere sjøl på grunn av økonomien. Røise håper de klarer å få Martz klar til 2. serierunde.
- Han er en publikumsmagnet. Vi jobber parallelt med å skaffe en back. Vi har god dialog med Michael Smithurst på dette.
Smithurst kommenterer saken slik:
- Alle trenere vil vel ha Martz. Hvis han kommer kan han tilføre offensiv kraft og poeng. Vi får også litt andre muligheter i forhold til å komponere laget. Det er også bra at de parallelt jobber med å hente en back, sier Smithurst.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.