Dette bekrefter både Storhamar-trener Aleksander Smirnov og Mads Hansen selv. Skaden i kneet som han har slitt med siden kampen mot Lørenskog 12. februar, er helt leget, noe Storhamar-treningen også bar bud om. Det var en spillesugen lagkaptein som kjørte gjennom to timer på is sammen med resten av finalemannskapet.

tung tid

- Det har vært rart å komme i gang igjen etter to måneder på sidelinjen, sier kaptein Hansen som ikke legger skjul på at han begynte å gi opp håpet om å spille mer ishockey denne sesongen.

Det er de to siste ukene at kneet er blitt såpass bra at han kan stille fit for fight til den første finalekampen mot Stavanger Oilers.

Mads Hansen legger ikke skjul på at det har vært en tung mental greie å følge lagkameratene fra sidelinjen. 

To gode uker

- Det verste var de ukene jeg ikke merket noen bedring i kneet. Men etter at skaden slapp taket, kom lysten til å spille hockey tilbake. Nå er er jeg kjempeklar på finalespill, sier Mads Hansen som er litt i tvil om det er en kaptein på sitt beste som entret isen i DnB Arena:

- Det er ikke ideelt å komme inn i finalespill etter et så langt opphold, men jeg håper jeg har rutine og grunnlag nok til å tåle det. Storhamar får i alle fall ett hode til på isen. Det er neppe noen ulempe i en finale.

En viktig mann for oss

Aleksander Smirnov er også veldig fornøyd med å få kapteinen sin tilbake.  Han er en viktig mann for oss og kaptein - en ordentlig kaptein, sier Sasja og øser ut med superlativer:

- Mads har vært savnet, slik sterke og gode spillere alltid blir. Selv om Mads gjør en manns jobb på banen, er han like viktig utenfor, både i garderoben og i miljøet. Han er en smart og rutinert spiller som alltid vil bidra for oss, sier Aleksander Smirnov.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.