Mads Hansen legger opp etter en imponerende karrière. Toppen nådde Manglerud-gutten da han i 2012 vant SM-gull med Brynäs.

Erik Sandberg er en kjent hockeyblogger, og svensken la i går ut en lang sak der han hyller Mads Hansen for sin offervilje, moral og gode lederegenskaper.

Du kan lese bloggen her!

Sandberg skriver følgende om Hansen:

"Vår norske venn ga aldri opp. Kveld etter kveld gjorde han sitt ytterste for å detronisere motstanderens beste spillere, og når jevne matcher endte med seier for Brynäs, vil jeg tro at mange av hans lagkamerater gikk forbi i garderoben, slo ham på leggskinnet og ga ham et rolig takk for alt det usynlige arbeidet du la ned-nikk".

Storhamar-trener Aleksander Smirnov sa følgende til HA-sporten onsdag:

- Mads er en ledertype som alltid vil det beste for laget. Det er synd at han må legge opp, men jeg tror vi kommer til å få nytte av ham i en annen rolle, sa Smirnov, før han la til:

- Jeg kan bare takke Mads for alt han har gjort for Storhamar. Nå kan han ikke spille lenger, og vi må komme oss videre. Han har vært en stor leder.

Hansen kommer fortsatt til å være involvert i Storhamar. Dette sa han om veien videre:

- Livet mitt vil fortsatt handle om hockey gjennom yngres avdeling i Storhamar og Wang, sa Hansen tidligere i uka.

Mads Hansen har gjort 255 poeng på 300 kamper i Storhamar-trøya.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.