Både Mads Hansen og Lars Erik Hesbråten har fått plass bakerst på banen og Mads Hansen synes slett ikke det var så ille.

- Jeg fikk mye puckkontakt på den plassen, mer enn jeg vanligvis har i en ishockeykamp. Det var moro. At vi skulle tape denne kampen kom kanskje ikke som noen bombe, men at vi skulle tape 1-9, var for grovt. Nå må vi bare håpe på at vi får tilbake noen spillere til neste kamp. Det hadde ikke vært ueffent, for å si det slik, sa Storhamar-kapteinen.

Vi konsulterte forøvrig Storhamars statistikk-guru Lars Nicolaisen for å forhøre oss om sist Storhamar tapte en periode med 0-6.

- Det har ikke skjedd i nyere tid. Jeg kan tenke meg at vi må tilbake til midt på 80-tallet, sa Nicolaisen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.