HAMAR: Det er mye snakk om at 1. femmeren bør produsere mest i et hockeylag, men disse tallene er unike.

Eirik Skadsdammen bommet med ti prosent da han ble utfordret til å tippe prosentandelen mål de har stått for.
- Vi må jo ta med at vi får spille mye også, men jeg ble litt overrasket over tallene. Rekka, sammen med backene, fungerer veldig bra. I det siste har det vært utrolig bra, sier Skadsdammen.

Kun tre foran
Sjøl har Eirik jublet for mål hele 14 ganger. Kun tre spillere i eliteserien har scoret flere: Jonas Solberg Andersen, Sparta (18), Marco Charpentier, Lørenskog (18) og Tomi Pöllänen, Lillehammer (15).

- Er det bare tre foran? Det var overraskende. Da kan du trygt si at jeg burde toppet, for jeg har hatt mange sjanser. Men dette er uansett bra. Jeg skal fortsette å skyte mye.
Joakim Jensen har også scoret 14 mål.

Mange Pål-varianter
Skadsdammen stortrives sammen med Pål Johnsen og Joakim Jensen.

- Vi spilte sammen i sluttspillet forrige sesong også. Vi passer bra sammen. Pål skal ha pucken mye, og han har varianter på det meste. Det gjelder å henge med. Jensen er god rundt mål, mens jeg skal grave fram puckene, og så gjelder det å posisjonere seg riktig. Vi utfyller hverandre godt. Det er viktig å ta med backene i dette også. Hele femmeren har vært bra.

Tøffe kamper
Dragons er inne i et tett kampprogram, og det blir ikke lettere av at Vålerenga og Sparta er motstandere i fire strake kamper.

- Det er en tøff periode. Det var moro at vi kunne slå Vålerenga på Jordal sist. Det er sjøltillit i hele laget nå, og vi har fått et løft. Sparta er nok enda mer fysiske enn Vålerenga, så det gjelder å stå opp, sier Skadsdammen.

- Bra flyt
Trener Rune Gulliksen er veldig godt fornøyd med produksjonen til 1. femmeren.

- Jeg satte Eirik der for å få mer kraft og fart. Han er veldig direkte i spillestilen. Pål og Joakim er mer finslepne. De fungerer godt sammen. Mats (Larsen Mostue) og Mattias (Livf) er også en viktig del av den femmeren. Backer er en viktig del i offensiven også. Backene våre har scoret 20 mål. Det er jeg fornøyd med.
Dragons møter Sparta hjemme i morgen. Så venter kamp i Sarpsborg tirsdag.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.