HAMAR: Lars Løkken Østli scoret også i kampen mot Skellefteå, og fikk gode skussmål.

- Lars passet bra inn i laget vårt, sier Lars Bergström, som ikke vil si noe mer om de vil gi backen et kontraktsforslag.
Østlis kontrakt med Storhamar går ut etter denne sesongen.

Prøve noe nytt
Bergström vurderer som nevnt å kikke nærmere på Storhamar-backen i sluttspillet.

Lars Løkken Østli var fornøyd med oppholdet i Luleå.
- Det var bra, og det var ekstra moro å score mål, selvfølgelig. Det blir spennende å se om det kommer et tilbud. Det hadde vært moro å prøve noe nytt, sjøl om jeg trives veldig bra i Storhamar også. Vi får se hva som skjer.
Han ble ikke skremt av nivået.
- Alt er litt bedre, tempo, pasninger og skøytegåing, sier Lars Løkken Østli, som er klar for seriekamp mot Lørenskog hjemme i morgen.

Ny start
Trener Rune Gulliksen føler de har brukt OL-pausen veldig godt. «Gullik» innrømmer at han er spent foran morgendagens kamp.

- Dette blir litt som å starte på nytt. Vi gikk fra tre kamper i uka til ingenting. Men vi har trent bra i OL-pausen, og kjørte tøft forrige uke. Denne uka har vi tatt det mer med ro, sier Gulliksen, og fortsetter:
- Vi må være i form til sluttspillet for å henge med, og selvfølgelig har vi lyst på 6.-plassen. Jeg har trua på en bra serieavslutning mot Lørenskog og Frisk, og et bra sluttspill. Det starter jo allerede til uka, så nå går det fort i svingene.

Ørbæk tilbake
Han har fått tilbake Cato Ørbæk etter skade, mens Teddy Midttun er tvilsom. Han sliter med en lyskestrekk.

Ruben Smith kom hjem fra Vancouver i går.
- Vi får se det an i forhold til spill søndag. Ruben må kjenne at han er uthvilt og klar, sier Rune Gulliksen.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.