I 2014-2015-sesongen storspilte Luke Moffatt i Storhamar og noterte seg for 44 målpoeng i 33 kamper i grunnspillet. I sluttspillet fulgte han opp med 14 poeng på 16 kamper. Sammen med Linus Johansson og Jacob Berglund dannet han en gyllen rekke den sesongen, som produserte hele 138 poeng totalt.

Den påfølgende sommeren spilte han i australsk hockey.

Foran forrige sesong gikk 1992-modellen til italiensk hockey, og klubben Gherdëina. Også der hadde løperen et meget respektabelt poengsnitt med 53 poeng på 42 kamper.

Nå går ferden videre til fransk hockey. I dag ble det nemlig klart at han skal spille for Chamonix-Morzine den kommende sesongen.

For ett år siden åpnet 24-åringen for et comeback i Storhamar-drakta.

– Vi har ikke snakket sammen om videre spill, men jeg utelukker ikke å fortsette i Storhamar dersom muligheten skulle by seg, sa Moffatt til HA-sporten, rett etter å ha forlatt klubben.

Foreløpig ser et comeback altså ikke ut til å bli noe av.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.