Luke Moffatt scorer og scorer i den australske hockeyligaen.

Moffatt, som kom til Storhamar i oktober 2014, ble en stor publikumsyndling i den gule og blå trøya - selv om oppholdet ble kort. 

Mange lot seg imponere over den gode kølleteknikken til Paradise Valley-mannen mens han spilte for Storhamar. Og akkurat den samme teknikken skulle han bruke da han scoret årets mål lørdag. 

youtube-scoring

Iføle australske medier har Moffatt fått pucken mellom beina, skjult skiva, dratt den frem mellom beina og dundret pucken opp i krysset. Alt dette mens han hadde to motstandere rundt seg.

Trener Andrew Petrie sa følgende om scoringen: 

- Det var virkelig en highlight-scoring av Luke.

- Scoringen må være en veldig het kandidat til å bli årets mål. Jeg kan ikke se at noen andre har ferdigheter nok til å utfordre scoringen, siteres treneren på til theharald.com

Dette sa Erik de la Rose om Moffatts teknikk etter amerikaners gode hjemmekamp mot Stavanger i oktober:

- Luke Moffatt er utrolig med pucken. Han kan gå inn i ei klynge med spillere, gå rett gjennom den og komme ut igjen, fortsatt med pucken i behold. Dette er en spiller vi vil få mye glede av utover i sesongen, sa svensken til HA-sporten.

Les saken her!

Utelukker comeback

Onsdag uttale Storhamar-trener Aleksander Smirnov at Hamar vest-klubben ikke kommer til å prøve seg på Moffatt til den kommende sesongen.

- Vi hadde kontakt med Luke like etter at han dro, men vi har ikke hatt det den siste tiden. Vi har gode løpere, så jeg synes det er viktigere at vi ser etter en back i stedet, sa Smirnov. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.