Storhamar - Lørenskog 3-5 Med Lørenskog på tredjeplass, ligger det an til at romerikingene blir motstander for Storhamar i sluttspillet. Trener Atle Olsen vil heller møte Dragons enn Lillehammer, etter å ha tatt 14 av 18 poeng mot Hamar-laget i seriespillet.
HAMAR: Storhamar har slitt fælt med Lørenskog i årets seriespill. Av 18 mulige poeng, har de røde tatt 14 av dem. De tre siste kom i går kveld.
Dermed gikk Lørenskog opp på tredjeplass på tabellen, og blir det som Lørenskog-trener Atle Olsen tror, får de muligheten til å velge mellom Storhamar og Lillehammer som motstander i kvartfinalen.
Skjer det, velger Olsen høyst sannsynlig Storhamar.
- Stjernen og MS blir nok valgt bort først. Får vi valget mellom Lillehammer og Storhamar, tar vi nok Storhamar. Vi har slitt betrakelig mer mot Lillehammer de to siste årene, sier Olsen.
- Et sluttspillag
Han mener likevel at det blir tøffe kamper uansett motstander.
- Storhamar har vist år etter år at de er et bra sluttspillag, uansett tabellposisjon. Senest i fjor.
Da Dragons var på vei inn i kampen igjen i går, tok Olsen time out.
- Jeg måtte be spillerne skjerpe seg litt. Storhamar var hvassere i dag enn i tidligere møter, mener Olsen, som hemmligholder nøkkelen til overtaket laget hans har hatt.
- Jeg kan jo ikke si det til deg. Hvis vi slår dem, kan jeg avsløre nøkkelen til deg, humrer Olsen.
Enkle baklengsmål - igjen
Storhamar-trener Rune Gulliksen sier han ikke har brukt så mye tid på å tenke på hvem som står på motsatt blå i sluttspillet, for skal de vinne «må de slå alle uansett». Likevel har han en ønskemotstander.
- Det er de der oppe som avgjør, og vi må bare ta det vi får. Men hvis jeg skulle hatt noe å si, ville jeg kanskje valgt Sparta. Det er nok mot dem vi har gjort de beste matchene i år, sier Gulliksen.
Romerikslaget derimot, er ikke like ønsket.
- Lørenskog er muligens det laget vi har slitt mest mot. De spiller effektivt og med kraft i sitt offensive spill.
I gårsdagens oppgjør mot Lørenskog, fikk han se en jevn første akt, før det ble problemer for laget hans i midtperioden.
- Vi har noen bytt hvor vi går bom i deres sone og slipper til enkle mål.
En døgnvill Ruben Smith startet på benken, men kom inn i siste periode. Marco Charpentier fullbyrdet hat tricket rett etter åpningen på perioden, før Storhamar tok opp jakten. To kjappe reduseringer av Joakim Jensen og Trygve Hillestad var imidlertid ikke nok.
- Vi gjør et ærlig forsøk i 3. periode, men når vi ligger under 5-1 blir det vanskelig, sukker Rune Gulliksen.
Som nå satser på en god generalprøve mot Frisk i morgen.
- Vi skal gjøre en bra kamp mot dem. Nå er det ikke mange dagene til det smeller, sier Gulliksen.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.