Kampen hadde ikke engang kommet skikkelig i gang før Lillehammer satte dagens første scoring. 

1-0 sto det etter 1.12 minutter spilt, etter at Tommy Johansen slet med å klarere unna en enkel puck inntil vantet. 

Baklengsmålet fungerte som en vekker for Dragons-gutta, som giret opp et par hakk etter smellen. Etter å ha produsert noen farligheter, kom etter sigende utligningen etter 8.48 minutter. Fredrik Lystad Jacobsen kriger inn en puck etter at Eirik Børresen vispet den inn foran målgården. 

Med fire minutter igjen av den første perioden var dragenes snuoperasjon et faktum. Mads Hansen sender i vegen et skudd mot Joe Fallon i Lillehammer-buret. Fredrik Lystad Jacobsen får en berøring og styrer dermed inn sitt og Dragons' andre for kvelden, til 1-2. Det resultatet sto seg til pause, etter en jevn og fartsfylt førsteperiode.

Rask utlikning

Mer enn to minutter skulle det likevel ikke gå ut i den andre perioden før Robin Bergman utlignet til 2-2 for Lillehammer. Få minutter senere, i overtall, la L.I.K på til 2-3. Dermed var det hjemmelaget som denne gangen hadde snudd oppgjøret. 

Joakim Jensen ville ikke ha noe av det, og scoret like greit 3-3 etter ca 27 minutter, i en tett og jevn periode av oppgjøret. 

Med tre minutter igjen av midtperioden satt Pål Johnsen prikken over "i-en" etter en lang og god periode for Dragons, ved å sette 3-4-målet. Kampen er het og lever i beste velgående, med Storhamar som det førende laget. Utgangspunktet for den tredje perioden er veldig spennende. 

Historien gjentok seg også i den tredje perioden. Lillehammer ved Nick Dineen får en tidlig scoring, før det er spilt to minutter. Akkurat som i de to første periodene.

Lillehammer avgjør i sluttminuttene

Nick Dineen ville vondt værre for for Dragons, og ved halvspilt tredjeperiode sendte han Lillehammer i ledelsen. 

Etter sigende kom også 6-4 for Lillehammer med to minutter igjen å spille. Kampen var i realiteten allerede avgjort. 

Christian Larrivée lagde likevel spenning ved å score i overtall med 50 sekunder igjen. Men helt på tampen satt Nick Dineen spikern i kista ved å score Lillehammers 7-5-mål. 

Dermed sikret Lillehammer alle tre poengene i årets første Mjøsderby.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00